Vakantie net achter de rug... Blij om terug in school te zijn... Boukje jarig... Je kan het merken aan het enthousiasme, nietwaar? Ons prinsesje genoot met volle teugen!
Whaauw! De mama van ons Boukje had iets gemaakt wat ik niet kende... De mini's ook niet. Maar de maxi's herinnerden het zich van vorig jaar. En ze waren héél blij! Ons Boukje heeft ons het gedetailleerde recept gegeven ;-). Ik ben de naam van het recept vergeten, maar het was iets met roosjes...
De oversteek...
En of mijn schatten gesmuld hebben. Er waren er voor iedereen 2... Mmmm!!!
Lauranne was zeer enthousiast!!
BeantwoordenVerwijderenKan dat recept ook eens op de blog? ;-)
Enkel als ik het alleenrecht behoud om er mee te trakteren op school! :-)
BeantwoordenVerwijderenVoor ongeveer 20 stuks:
-125 g pure chocolade (druppels van Callebaut)
en 125 g boter laten smelten op zacht vuurtje
-pan van het vuur nemen en 100 g gezeefde poedersuiker ('bloemsuiker') erdoor roeren
-alles in een grote kom gieten en beetje bij beetje voorzichtig de cornflakes (Kellogs met die haan)erdoor roeren. Zorg dat de cornflakes heel blijven maar wel goed doordrenkt worden (kramp in je arm dan inmiddels)
-Maak nu met een eetlepel kleine hoopjes in vormpjes van cupcakes (één volle eetlepel per cupcake)
-Minstens 30 minuten in de koelkast om hard te laten worden
-En dan smullen!!!
-Succes! :-)
Dank je, Wendy!!!
BeantwoordenVerwijderenWeten we meteen wat we dit weekend gaan doen!
BeantwoordenVerwijderen